Huis direct verkopen

Koopwoning Vastgoed ’92 bv is een betrouwbaar, professioneel  en degelijk vastgoedbedrijf wat reeds meer dan 20 jaar actief is op het gebied van directe aankoop van woningen.

verkopen van huis

Verkoop van uw huis geeft u nieuwe kansen en toekomstplannen

Wordt u overgeplaatst, is uw huis te groot door vertrek van de kinderen of door een lichamelijk ongemak. Dit zijn een van de redenen om uw woonhuis direct aan ons te verkopen !!!

Heeft u hypotheek-achterstand ?

Heeft u moeite met het betalen van uw hypotheek of heeft u thans betalingsachterstand bij uw bank ?
Indien wij aankopen zullen wij trachten namens u een regeling te treffen met uw hypotheekverstrekker, om uw financiën weer op orde te brengen.

Achterstallig onderhoud

Heeft uw woning achterstallig onderhoud of is uitgebreide renovatie noodzakelijk?
Door Koopwoning Vastgoed ’92 bv in te schakelen bent u indien uw prijs reëel is, direct van alle zorgen verlost. Indien mogelijk kan een transactie binnen 24 uur plaatsvinden.
Tijdens ons vrijblijvend en kosteloos bezoek kunt u direct een bod verwachten indien gewenst. Wij hoeven dus niet eerst uitgebreid te rekenen omtrent de waarde van uw woning. Wij voegen woord bij daad. Met voor u direct resultaat en 100% zekerheid.

Eindelijk is uw huis verkocht: er valt een last van uw schouders !!!

Uw huis staat reeds lange tijd te koop, u ontvangt weinig tot geen kandidaat-kopers, want de makelaar kan ook niet toveren.
Het onroerend goed zit, zoals u weet, in een negatieve spiraal. Wij vervullen niet de rol van een makelaar, maar kopen uw woning direct zelf aan !!!
U hebt dan waarschijnlijk niet helemaal de door u verlangde prijs, maar wel de zekerheid dat uw woning is verkocht en u verder kunt met leven!!!

Oude inboedel

In geval van een erfenis of anderszins doch mocht uw woning nog vol met inboedel of spullen staan, dan accepteren wij de woning zoals overeengekomen met of zonder oude huisraad.

Wat kunt u verwachten van Koopwoning Vastgoed ’92 bv?

mijn huis verkopen Direct een vrijblijvend acceptabel bod op uw huis !!!
mijn huis verkopen De kosten van een makelaar kunnen wij voor onze rekening nemen
mijn huis verkopen Discrete betrouwbare afwikkeling, met 100% zekerheid !!!
mijn huis verkopen Onze afspraken worden altijd nagekomen
mijn huis verkopen De laatste stap is afwikkeling via de notaris

Doe een aanvraag!