Veelgestelde vragen

Bij Koopwoning Vastgoed ’92 BV kunt u uw huis direct verkopen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt omtrent de verkoop, aanvraag, de huidige situatie of de werkwijze. Hieronder hebben wij enkele veelgestelde vragen van onze klanten op een rijtje gezet.

Staat uw vraag hier niet tussen?
Bel dan met 040-212.88.97

1. Is het een probleem dat mijn woning zeer veel achterstallig onderhoud heeft ?

Nee, dat is geen enkel probleem voor ons. Koopwoning Vastgoed ’92 BV koopt regelmatig woningen met achterstallig onderhoud. Zelfs woningen met zeer veel achterstallig onderhoud zijn interessant voor ons.

2. Zijn jullie werkzaam in heel Nederland ?

Nee, wij zijn een ervaren vastgoed partij en uitermate gespecialiseerd in Brabant, Limburg en Zeeland. Ons hoofddoel is de aankoop van particuliere woningen.

3. Volgens de nieuwe wetgeving heb ik 3 dagen bedenktijd of financieringsvoorbehoud. Is dat bij jullie ook het geval ?

Nee, bij definitieve verkoop aan Koopwoning Vastgoed ’92 BV is de drie-daagse bedenktijd niet van toepassing. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw woning verkocht is, nadat de handtekening is gezet.
Wij kopen zonder financieringsvoorbehoud.

4.  Kunnen jullie de onderhandeling met de bank verzorgen wanneer ik mijn betalingsverplichtingen richting diverse geldverstrekkers niet meer kan nakomen ?

Jazeker. Wij hebben ruime ervaring met de afwikkeling en onderhandelingen met hypotheken en hypotheekverstrekkers. Wij worden zelf ook regelmatig ingeschakeld door diverse verstrekkers van hypotheken. Indien er sprake is van een executoriale verkoop, adviseren wij u dringend te handelen. De opbrengst is via een executoriale verkoop vaak lager dan verkoop aan ons.

5. Kan ik mijn woning toch aan jullie verkopen, ondanks dat er executoriaal beslag is gelegd op mijn woning ?

Als de opbrengst niet voldoende is om de openstaande hypotheek en eventuele achterstanden weg te werken, zal er eerst toestemming moeten worden verkregen van de beslagleggers en hypotheekverstrekker(s). Wij kunnen u hierin echter uitstekend ondersteunen.

6. Zijn er overige kosten aan verbonden wanneer ik mijn woning aan jullie verkoop ?

Nee. Alle kosten zijn voor onze rekening. We praten hier bijvoorbeeld over overdrachtsbelasting en notariskosten.Wij rekenen dus geen additionele kosten.

7. Moet ik direct de woning verlaten als ik mijn woning verkoop ?

Nee, dat hoeft niet. De oplevering en overdracht kunnen we in samenspraak en overleg op elkaar afstemmen. U kunt daarnaast ook kiezen voor bijvoorbeeld verkoop op lange termijn.

8. Wie rondt de transactie af ?

De koopovereenkomst wordt door ons of de notaris opgesteld. De notaris stelt ten alle tijden de transportakte op. U kunt ervoor kiezen dat de notaris ook de koopovereenkomst opsteld of controleerd. Wij gaan altijd uit van een prettige samenwerking voor beide partijen.

9. Ik wil niet dat het openbaar wordt dat mijn woning in de verkoop staat. Kan dat ?

Ja, alle informatie wordt strikt vertrouwelijk in behandeling genomen. Wij maken geen gegevens openbaar.

10. Wat voor een bieding kan ik verwachten op mijn woning ?

Dat is afhankelijk van diverse factoren. Denkt u aan: type woning, ligging, verkoopduur, huidige markt, prijsklasse en regio. Het beste wat u kunt doen is het invullen van ons aanvraagformulier. Vul deze zo compleet mogelijk in, dan kunnen wij een nauwkeurig bod voorbereiden.

Doe een aanvraag!